Камуфлажна каса CMOK

Камуфлажната (обличаща) каса CMOK е най-доброто решение за панелните жилища, защото се поставя върху металната каса. Позволява лесна смяна на интериорните врати с нови в панелните жилища без демонтаж на старите метални каси. Тя просто „облича“ старата каса и така отпада нуждата от къртене. Стеснява отвора само с 5 см. общо! Касата е с плаващ перваз, покриващ неравности и денивелация.

Каса Стандарт (Щок)

Стандартната каса е така наречената щок каса, която е най- малката права каса и която не се нуждае от первази, но не покрива изцяло зида и затова се налага подмазване. Могат да се поставят допълнително первази, ако мястото позволява това.

Регулируема каса

Регулируемата каса се характеризира с това, че външният габаритен размер на ширините на касите е: 65 см.,75 см., 85 см. и т.н. Съответно строителният отвор не трябва да е по- голям от 69 см., 79 см., 89 см. и т.н. Регулируемата каса се предлага в различни размери, с двустранно первази, плаващи от едната страна, покривайки целия отвор и затова не се налага подмазване.

Каса Ню Аркус

Касата Ню Аркус е най- масивната от всички каси и е с красиви, заоблени первази. При нея, регулируемо е разширението между перваза и касата. Покрива отвора изцяло и не се налага подмазване. Покрива отвора изцяло и не се налага подмазване. Строителният отвор трябва да е 72 см., 82 см. и 92 см., дебелина на зида до 19.5 см. максимум, когато е без разширение. С разширение дебелината на зида е 29.5 см.- максимум.

Каса Модерн

Касата Модерн е със същите характеристики като Ню Аркус, но не е със заоблени первази, а с прави.

Каса Аркус

Касата Аркус е същата като стандартната, но има фабрично залепени первази от външната страна на отварянето. А от вътрешната страна отново се налага подмазване.

Безфалцова каса

Безфалцовата каса е със същите параметри като регулируемата, но е за безфалцови крила.

ЗАБЕЛЕЖКА:

За двойни портални врати цени на крилата по ценова листа, цена на каса по ценова листа +50%

Атипични размери (за врати или каси): +20%

Размер врата или каса 110′(само за усилени врати или конструкция Classen Hard ): +30%

Размер врата или каса 120′(само за конструкция Classen Hard ): +35%